SWALLOW THE SUNIN ERIKOISKEIKKA TAPANINPÄIVÄNÄ LUTAKOSSA

Swallow The Sun konsertoi Jyväskylän Tanssisali Lutakossa lauantaina 26. joulukuuta. Keikka on Tanssisali Lutakon 25-vuotisjuhlavuoden päätöstapahtuma ja samalla Swallow The Sunin vuoden ainut Suomen esiintyminen marraskuun 13. päivä julkaistavan Song From The North I, II & III –albumin jälkeen. Viikkoa ennen levynjulkaisua bändi on mahdollista nähdä Helsingissä Unioni festivaaleilla.

Jyväskyläläislähtöinen Swallow The Sun soittaa erikoispitkällä Lutakon keikallaan materiaalia niin tulevalta tripla-albumilta kuin aiemmilta levyiltään. Mainekkaan Century Media levy-yhtiön kautta julkaistava Songs From The North I, II & III on yhtyeen kuudes albumi ja ensimmäinen vuoden 2012 Emerald Forest And The Blackbird –levyn jälkeen. Unioni festivaalin ja Lutakon keikan välissä Swallow The Sun tekee Euroopassa yli kuukauden mittaisen levynjulkaisukiertueen. 

Swallow The Sunin laulaja Mikko Kotamäki odottaa tulevaa suurella mielenkiinnolla: ”Mikäpä sen mukavampaa kuin juhlia pari päivää myöhässä synttäreitä synnyinkaupungissani ja ennen kaikkea vanhalla työpaikallani. Soitetaan pitkä keikka ja reilusti materiaalia uudelta levyltä. Luulisin että siinä kelpaa vedellä hitaita Tapsantansseilla. Nähdään siellä ja ostakaa Mynniltä Äxästä uus levy pukinkonttiin. Siitä saa halutessaan aika ison paketin ja vaimolta hyvettä edes kerran vuodessa siitä hyvästä. Ehkä. Pessimisti ei pety.”

Tapaninpäivän konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä sekä Jelmun nettikaupassa. Lipunhinta on alkaen 16€. Jelmun jäsenille lipunhinta on 14€, etuhintaiset liput ovat myynnissä ainoastaan Jelmun nettikaupassa.

La 26.12.2015 SWALLOW THE SUN @ Tanssisali Lutakko

Tanssisali Lutakon 25v-juhlavuoden päätöskonsertti

Ovet klo 20, showtime klo 22

Ei ikärajaa / Baari K-18

Liput alk. 16€ / Jelmun jäsenet 14€

Enakkoliput:

www.tiketti.fi/tapahtuma/35310

www.jelmu.net/swallow-the-sun-26122015

http://swallowthesun.net

www.facebook.com/swallowthesun

www.jelmu.net

“Songs From The North I, II & III” ennakkotilaukset: www.levykauppax.fi/artist/swallow_the_sun/songs_from_the_north_i_ii_iii