"Tee se itse -elämä: Combat Rockin tarina" Jyväskylän ensi-ilta: Wasted 23 , Kuudes Silmä 22 , Tee se itse -elämä: Combat Rockin tarina -elokuva 20:30

la 23.3.
20-02

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

"Tee se itse -elämä: Combat Rockin tarina" -dokumentin Jyväskylän ensi-ilta. Ovet klo 20, näytös alkaa klo 20:30. Dokumentin jälkeen esiintyvät Kuudes Silmä ja Wasted.

Esiintyjät:

Wasted

Soittoaika: 23

Kuudes Silmä

Soittoaika: 22

Tee se itse -elämä on dokumenttielokuva intohimosta, omaehtoisesta tekemisestä, pikkukaupungin ahdistavuudesta, punk-ideologiasta ja aikuisuuden tuomista elämänmuutoksista. 

Nuoruudessaan Combat Rock Industry -levy-yhtiön perustajat Jani ja Janne kaipaavat elämäänsä jotain muuta kuin mitä pienillä, ahdistavilla, kaavoihin kangistuneilla kotikaupungeilla on tarjota.

Vaihtoehdon tuo punkmusiikki ja yhtäkkiä maailma on mahdollisuuksia täynnä: kiertueet, levyjen julkaiseminen ja itsensä elättäminen musiikilla. Ja kaikki omaehtoisesti ja omista arvoista tinkimättä.

Samalla kun Jani ja Janne elävät unelmaansa maailmaa kiertäen, he oppivat korvaamattomia taitoja, joista on hyötyä vielä tänäkin päivänä. Laajojen kiertueiden ja laadukkaiden julkaisujen kautta Combatista muotoutuu Suomen 2000-luvun merkittävin punk-levy-yhtiö.

Aikuistuminen, perheellistyminen ja yrittäjyys luovat kuitenkin omat haasteensa. Kuinka kauan unelmaa voi elää, kun kotona on perhe ruokittavana?

Starring:
Jani Koskinen, Janne Tamminen, Ville Rönkkö, Toni Salminen, Ville Angervuori, Miikka Järvinen, Teemu Bergman, Jere Lehmus, Anna Pirkola & Leo Harrison

Kesto: 78min 
The movie is subtitled in English

Leffan traileri:
https://www.youtube.com/watch?v=HLxponEKBGo&t=

Mesenaatti:
https://mesenaatti.me/campaign/?id=1128#single/view

Dokkarin FB-sivu: https://www.facebook.com/tsiedokumenttielokuva/