Teksti-TV 666 22 , Kissa 21

la 18.3.
20-02
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Veikkauksen "Kaveri mukaan"-keikka. Etuhintaiset liput: VEIKKAUS.FI/KAVERIMUKAAN

Esiintyjät:

Teksti-TV 666

Soittoaika: 22

Kissa

Soittoaika: 21

Image title
Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan


Teksti-TV 666 julkaisee helmikuussa uuden albumin ja suuntaa kiertueelle!

Räjähtävän krautrockin ykkösnyrkki ja lukuisista kitaristeistaan tuttu Teksti-TV 666 tekee paluun levyttäväksi yhtyeeksi, kun orkestraatio julkaisee toisen täyspitkän albuminsa helmikuussa 2023, viiden vuoden odotuksen jälkeen. Svart Records julkaisee Teksti-TV 666:n toisen albumin Vapauden Tasavalta 24.2.2023.

TEKSTI-TV 666 soittaa äänekkäitä ja venytettyjä vaihtoehtorock-kappaleita täynnä motorik-junnausta, shoegazea, psykedeliaa ja satunnaisesti tyhjästä ilmestyviä protometalliriffejä. Bändi välttelee mielellään liiallista vakavuutta ja vannoo alati kasvavan äänivalli-armeijan sekä useiden vokalistien nimeen. Yhtye tuo mukanaan korviahuumaavat juhlat niin kellareihin kuin areenoillekin.

"Aioimme juhlistaa uutta levyä tekemällä kattavan kevätkiertueen kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa. Kiertueen nimi on Pizza Tour 2023 ja teemme sen yhdessä loistavan Kissa-yhtyeen kanssa. Myöhemmin keväällä lähdemme klubikeikoille ainakin Ruotsiin ja Norjaan", yhtye kertoo.

Kissa hyppää mukaan kiertueelle kuuden keikan verran. Vaaleanpunaisessa usvassa ja värivalojen ristitulessa vaaniva uhmakas Kissa iskee jälleen. Nälkä on kasvanut syödessä, ja tämä kuudesta eriskummallisesta hahmosta koostuva liiga esittelee nyt kunnianhimoisemman puolen itsestään.

Luvassa on rajua rokkia, hienostunutta pop-estetiikkaa, suuria tunteita ja isoja sovituksia huolellisesti yhteen liimattuna. Keikoilla kuullaan paljolti materiaalia toukokuussa ilmestyvältä toiselta albumilta Apinalinna. Uudet biisit ovat herkkiä ja niissä on enemmän syvyyttä, kuitenkaan rosoista, raakaa ja kuumaa ydintä unohtamatta. Kaiken kruunaa villi ja säihkyvä glitterin kyllästämä visuaalinen räjähdys. Kissa on karkkia silmille sekä korville.

Teksti-TV 666 – Pizza Tour 2023:

16.02. MARS, Rytmikorjaamo, Seinäjoki 

17.02. 45 Special, Oulu  w/ Teini-Pää

03.03. Tavastia, Helsinki w/ TBA

04.03. Klubi, Tampere w/ Kissa 

10.03. Logomo, Turku w/ Kissa 

11.03. Sammiosali, Lahti w/ Kissa 

17.03. Kerubi, Joensuu w/ Kissa 

18.03. Lutakko, Jyväskylä w/ Kissa 

24.03. Totem, Lappeenranta w/ Kissa 

25.03. House Of Rock, Kouvola 

06.04. Espoon Kulttuurikeskus, Louhisali