Therapy? (UK) 21 , Huuto! 20

to 14.2.
19-02
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Therapy? (UK)

Soittoaika: 21

Huuto!

Soittoaika: 20

THERAPY? PALAA KLUBIKIERTUEELLE SUOMEEN

Yksi 1990-luvun suurimmista vaihtoehtorockin suunnannäyttäjistä Therapy? palaa Suomeen alkuvuodesta. Yhtyeen uusin, viime kuussa julkaistu albumi ”CLEAVE” nousi mm. UK Rock Album -listan kärkisijoille. Keikoilla Therapy? nähdään 14.-16. helmikuuta Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. Lämmittelijänä keikoilla nähdään suomalainen underground- rockbändi Huuto! Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 8. lokakuuta osoitteessa www.livenation.fi.

Syyskuussa julkaistua albumia “CLEAVE” luonnehditaan “uuden ajan angstilevyksi”. Pitkäsoitto on järjestyksessään 15. studiolevytys maineikkaalle yhtyeelle ja varsinkin sen singlelohkaisut “Callow” ja “Wreck It Like Beckett” ovat saaneet hyväksyntänsä nostalgiannälkäisiltä faneilta ja kriitikoilta.

Therapy? on vuosien saatossa jatkanut siitä mihin 90-luvun grungebändit jäivät. Bändin musiikki on yhdistelee taitavasti vaihtoehtorockia, metallia ja punkia, mutta heidät muistetaan erityisesti vuoden 1994 menestyslevy “Troublegumista”. Yli miljoona kopiota myyneen ”Troublegumin” tuottaja Chris Sheldon on myös tuoreimman Therapy?-levytyksen takana. Viimeksi Therapy? nähtiin Radio Rockin risteilyllä juuri ennen uuden levyn ilmestymistä.