Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus 22

pe 4.9.
20-02
K-18

HUOM: Trio Niskalaukauksen konsertti siirtyy koronaviruksen vuoksi. Uusi ajankohta on pe 4. syyskuuta. Peruuntuneelle 20.3. keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevalle keikalle. 

Esiintyjät:

Mikäli uusi päivä ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin, kun pyydät palautusta 4.8. mennessä. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

***

Mitä olisi Lutakon 30v-juhlavuosi ilman Trio Niskalaukauksen keikkaa? Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus on valtakunnallisesti tunnetuin ja merkittävin yhtye, joka on vuosien saatossa Lutakon treenikämpiltä suurempaan tietoisuuteen ponnistanut. Tanssisali Lutakko on vahvasti ollut mukana Niskalaukauksen elontiellä myös keikkapaikkana, Lutakossa on vietetty niin bändin jäähyväisiä kuin juhlittu uutta tulemistakin. 

Nyt Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus palaa Lutakkoon uuden albumin myötä. Levynteko- ja keikkatauon bändi katkaisi viime syksynä lyhyen akustisen kiertueen merkeissä, mutta nyt bändi on jälleen kytkenyt töpselit seinään ja tuuttaa sitä rakastettua raskasta sähköistä jyystöä, josta bändi tunnetaan. Niskalauksen historiaan mahtuu lukuisia loppuunmyytyjä Lutakon keikkoja, kannattaa hankkia lippu ajoissa mikäli haluaa varmasti mahtua mukaan kuulemaan suomenkielisen raskaan rockin suuria klassikoita!