TÖIHIN LUTAKKOON?


Jyväskylän elävän musiikin yhdistys Jelmu ry etsii Tanssisali Lutakkoon iltavastaavaa, joka tuntee intohimoa ja paloa livemusiikkiin ja haluaa oppia kaikkea mahdollista liveklubin pyörittämisestä, tapahtumien tekemisestä ja vapaaehtoisorganisaatiosta.

Työtehtävään kuuluu ilta- ja yötöitä anniskeluravintolassa, ohjausvastuuta, iltojen ennakkojärjestelyä ja jälkisetvintää sekä muita käytännön tehtäviä Suomen parhaan liveklubin arjessa, mahdollisuusien mukaan huomioiden omat taitosi ja kiinnostuksen kohteet. Lutakon liveohjelmiston suunnittelu ei lukeudu tehtäviisi eli emme hae promoottoria.

Haettavalta henkilöltä toivotaan innokasta asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja valmiutta joustoon vaihtelevien työaikojen ja -tehtävien suhteen. Kokemus tai koulutus ei ole haitaksi, mutta työhön sisältyviin tehtäviin perehdytetään ja parhaiten asiat oppii tekemällä.

Tarjottava työ on kokoaikainen, mutta myös osa-aikainen työsuhde on järjesteltävissä. Työ voi sopia esimerkiksi opiskelijalle tai Lutakon kesätauon aikana muiden projektien parissa kokoaikaisesti työskentelevälle. 

Jelmu ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen organisaatio, joka on harjoittanut keikkatoimintaa Tanssisali Lutakossa vuodesta 1990 alkaen, pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Musiikin ohella Jelmulle erityisen tärkeitä ovat ympäristö ja yhdenvertaisuus.

Hakemukset palkkatoiveineen viimeistään 15.7. Jelmun toiminnanjohtaja Jonna Paanaselle sähköpostitse: jonna@jelmu.net. Työ alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan.