Tubetour 2017: , Lakko , Herbalisti , ZoneVD , Mansikkka , Iina-Katariina

pe 17.2.
17-23

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Ovet klo 17, show alkaa klo 18, ajoissa paikalle! Narikkamaksu 2€/hlö (käteisellä). Ei ikärajaa, ei anniskelua. Varsinaisen ohjelman kesto noin kaksi tuntia, jonka jälkeen meet & greet eli mahdollisuus tavata tubettajat ja samalla pyytää nimikirjoituksia sekä ottaa yhteiskuvia.

Esiintyjät:

TubeTour 2017 on pian täällä!

 

Joukko huipputubettajia ottaa pian haltuunsa konserttisalit ja tapahtuma-areenat ympäri Suomen. 

Luvassa on ennennäkemätön lavashow, livepelaamista, yleisöä osallistavaa ohjelmaa sekä tietenkin meet & greet.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa.

 

Tätä ei kannata missata! Lisätietoa: www.tubetour.fi

 

 Image title

 

TUBETTAJAT

 

Herbalisti

Juuso on nälkäinen miehenalku Kouvolasta, joka viihdyttää laajaa yleisöään monipuolisella vlogilla ja pelivideoilla. Myös Lakon & Herban BOKSI TV-ohjelmasta tuttu Herbalisti uskoo itseilmaisuun Tubessa ja on innoissaan siitä, että saa tehdä videoita täydellä sydämellä ja jengiä oikeasti kiinnostaa.

 

Lakko

Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan palkittu Lakko on syntyperältään jämsäläinen nuori mies, joka videoilla yhdistellä vahvuuksiaan. Parikymppinen Lakko rakastaa hyvää ruokaa, pelaamista ja hauskanpitoa.

 

ZoneVD

Lapsesta asti omia sarjoja videoille touhunnut ZoneVD tunnetaan myös ilmaveivitaidoistaan, joita hän on Tuben lisäksi esitellyt muun muassa Talent Suomen finaalissa. YouTubessa Joona tekee kaikenlaista pelivideoista vloggaamiseen ja sketseihin. Häntä kiinnostaa erityisesti nopeatempoisuus ja energisyys.

 

Mansikkka

Mansikkka on tyylikäs lifestyle-vloggaaja, joka rakastaa taidetta ja muotia. Hän tekee my day -tyyppisiä sisältöjä ja tarttuu rohkeasti elämän arkisiin tilanteisiin. Hyvän mielen lähettilääksi 2017 nimitetty Maiju toivoo, että ihmiset hyväksyisivät itsensä ja toisensa juuri sellaisena kuin ovat.

 

Iina-Katariina

Iina-Katariina on parikymppinen asennemimmi, joka tekee my day -tyyppisiä sisältöjä arjen värikkäistä askareista. Iina-Katariina sai elokuussa esikoislapsen, jonka myötä Iinan arjessa seurataan tiiviisti myös pienen perheen elämää.