Tubetour 2018: , Herbalisti , Lakko , Mansikkka , Mikirotta , Sita Salminen , ZoneVD

to 8.3.
17-23

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Ikärajaton, ei anniskelua. Narikkamaksu 2€ käteisellä.

Esiintyjät:

Herbalisti
Lakko
Mansikkka
Mikirotta
Sita Salminen
ZoneVD

TUBETOUR 2018!


Vuoden vauhdikkain kattaus ja ennennäkemätön show uudella kokoonpanolla! 

Huipputubettajat ottavat jälleen kevään kovimman kiertueen haltuunsa! TubeTour tulee takaisin entistä isompana, valloittaen tapahtumasalit ja -areenat ympäri Suomen! Uudistetun ohjelman, yllätysten ja taatun tubetunnelman myötä hommat viedään uudelle tasolle - meet & greetiä tietenkään unohtamatta! 


Aikataulu Jyväskylässä:

17.00 / Ovet auki

18.00 / Ohjelma alkaa

18.00 - 19.30 / Lava-ohjelma

19.45 - n. 21.45 / Meet & Greet

21.45 / Tapahtuma loppuu


HERBALISTI
Huippusuosittu Herbalisti tekee videoita täydellä sydämellä. Monipuolisten vlogien ja pelivideoiden lisäksi Juuso nauttii päästessään toteuttamaan omia unelmiaan ja ottamaan myös katsojat mukaan osaksi seikkailuja. Taidokkaat videot ovatkin ehtineet viehättää katsojia jo useiden vuosien ajan! 

LAKKO
Tämä mies ei juuri esittelyjä kaipaa! Supersuosittu ja moneen kertaan Tube-ansioistaan palkittu Lakko on luontainen viihdyttäjä, jonka videoista huokuu tekemisen into ja hauskanpito. Kekseliäät videot yhdistelevät Lakon vahvuuksia, hauskuuttavat katsojia ja yllättävät kerta toisensa jälkeen. 

MANSIKKKA
Mansikkka on tyylikäs lifestyle-vaikuttaja, joka rakastaa taidetta ja muotia ja inspiroituu erilaisista tyylikokeiluista. Maiju antaa oman äänensä kuulua ja on tämän myötä saanut myös useita tunnustuksia ja suitsutusta käsitellessään rohkeasti myös vaikeampia aiheita. Arvostus omaa aikaa ja mielekästä arkea kohtaan on tälle huippuvloggaajalle kultaakin kalliimpaa! 

MIKIROTTA
Mikirotta on sisältöjen suosittu monitaituri, jolta luonnistuvat perinteisten vlogien lisäksi niin urheilu-, peli- kuin haastevideotkin. Vauhdikasta menoa rikastuttavat usein myös ystävät! Mikaelin omia intohimoja ovat muun muassa frisbee-golf sekä ruoanlaitto, jota tämä parikymppinen mies on ehtinyt jo opiskella ihan ammatiksi asti! 

SITA SALMINEN
Sita on yksi tämän päivän seuratuimpia lifestyle-vaikuttajia, eikä ihme! Lämminhenkinen persoona, vahva pohjoisen murre ja tyylikäs sisältö niin YouTuben kuin Instagramin puolella ovat lumonneet yleisön. Sitan omia kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti matkailu, ruoka ja monipuolinen liikunta, minkä lisäksi hän tarttuu myös itselleen tärkeisiin aiheisiin. 

ZONEVD
ZoneVD on tunnettu energisestä sisällöstä, pelivideoista, vlogeista ja sketseistä, jotka sytyttävät myös innokkaan yleisön. Tutkivana luonteena Joona pureutuu mieluusti myös ympäröivään maailmaan ja sen mielenkiintoisiin ilmiöihin. YouTuben lisäksi urheilullinen Joona on niittänyt mainetta myös ilmaveivitaidoillaan.