TUFFEST - TUFF! 10v festivaalit: Flammer Dance Band (NO/UK) 21:30 , The Blassics 19:00

la 23.9.
17-02

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Flammer Dance Band (NO/UK)

Soittoaika: 21:30

The Blassics

Soittoaika: 19:00

TUFFEST

Kulttuuriyhdistys TUFF! 10v festivaalit

Doors 17:00

DJ 17:00-19:00 cypher qualify 

The Blassics live 19:00-20:30

Seven to smoke 20:45

Flammer 21:30-23:00

DJ 23-??

LIVE

Flammer Dance Band (NOR/UK)

The Blassics (FIN)

Flammer Dance Band on alunperin Norjassa perustettu afro-funk bändi, joka on julkaissut kaksi koko pitkää albumia tähän mennessä; “Flammer” vuonna 2018 ja “Dedikasjon Til Inspirasjon” vuonna 2023. Levyt on julkaistu Lysketrekk Recordsin kautta, jota bändin johtohahmo Torb myös pyörittää. Flammerin jäsenistä noin puolet ovat myös tanssijoita, mikä takaa tiukat tanssirytmit yleisölle. Bändi tunnetaan heidän upeista livekeikoistaan, joilla katsojaa ei todellakaan jätetä kylmäksi. Flammer ei ole aikaisemmin ollut Suomessa keikalla, joten tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ja kokea tämä uskomaton rytmiryhmä livenä, yhdessä Suomen parhaimmista keikkapaikoista!

Flammer Dance Band - Leverer Litt Sjel

https://www.youtube.com/watch?v=_QZ7z0cqf90

The Blassics on Hämeenlinnasta lähtöisin oleva afro-funk yhtye, joka yhdistelee sulavasti erilaisia afrikkalaisia rytmejä ja genrejä. The Blassics on julkaissut yhteensä viisi albumia ja useita sinkkuja, mukaan lukien heidän viimeisin julkaisunsa: Rösterin kanssa tehty seiskatuumainen “Fankisafka”. Monilla eri rytmimusiikki-festareilla kiertänyt Blassics on todella kovaa ajoa livenä ja kappaleet vievät kuulijat mukanaan! Nyt on aika siis lämmitellä paikat ja tulla todenteolla jooraamaan näille spessuherkku keikoille!

The Blassics - In A Sincere Way

https://www.youtube.com/watch?v=swirKOyrKtY

Breaking 7 to smoke

Tapahtumassa tulee olemaan rinkejä koko illan ajan ja sieltä valikoidaan yhteensä kahdeksan breikkaria, jotka pääsevät battlaamaan TUFFEST 10v mestaruudesta. Jokainen battlaa yksin ”kaikki kaikkia vastaan” -tyylillä. Se joka ensimmäisenä saa seitsemän voittoa, tai kenellä on eniten voittoja kun aika loppuu, ottaa tittelin ja rahapalkinnon! Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä - Lämpimästi tervetuloa battlaamaan sekä seuraamaan ja kannustamaan kaveri voittoon!

DJs 

Mista Tibbz, R2ISDJ2, Kifle, I-Spin & TuhoJuho

TUFF! on jyväskyläläinen poikkitaiteellinen kulttuuriyhdistys joka on edistänyt hip hop- ja katukulttuuria aktiivisesti Keski-Suomen alueella vuodesta 2013. TUFF! on järjestänyt kymmenen vuoden taipaleensa aikana lukemattomia tapahtumia, mm. The Payback Jameja, klubeja ja työpaja-toimintaa alueen lapsille ja nuorille kouluilla, nuorisotaloilla ja Jyväskylän kaupunginkirjastolla. TUFF! on ollut perustamassa kahta hip hop -koulutusohjelmaa: 2021 Alkio-opiston hip hop elementtien opintolinja ja 2022 Gradian musiikkikampuksella hip hop -muusikoksi tähtäävän koulutuksen.