Tuure Kilpeläinen 21:30

la 16.12.
20-02
K-18

Esiintyjät:

Tuure Kilpeläinen

Soittoaika: 21:30

TUURE KILPELÄINEN UUDEN YHTYEENSÄ KANSSA LEVYNJULKAISUKIERTUEELLE

Syksyllä uuden albumin julkaiseva Tuure Kilpeläinen suuntaa yhtyeensä kanssa kolmetoista paikkakuntaa sisältävälle levynjulkaisukiertueelle. Marraskuun puolivälissä Hämeenlinnasta alkavalla kiertueella kuullaan materiaalia Tuuren koko uran ajalta uuden yhtyeen esittämänä. Lipunmyynti käynnistyy keikkapaikkojen myyntikanavissa perjantaina 1. syyskuuta.

Tuure Kilpeläisen lisäksi uudessa yhtyeessä soittavat Ansku Mellanen (basso, kitara, laulu), Julius Sihvonen (koskettimet, laulu) ja Eliel Viitala (rummut).

”Harjoittelen parhaillaan kiertuetta varten uuden huippuryhmän kanssa. Anskun, Juliuksen ja Elielin monipuolinen ja vahva panos tulee luomaan esityksiin aivan oman tunnelmansa. Ammennamme kesän treeneistä lämpöä ja aurinkoa syyskauden keikoille. Ja kuten tiedetään, elämään mahtuu muutakin kuin pelkkää aurinkoa - tämä kaikki on hyvä jakaa saman tulen äärellä yleisön kanssa. Soitamme uuden albumin laulujen lisäksi vanhempaa materiaalia urani ajalta. Musiikki herää eloon keikoilla kauniina ja rauhallisena, välillä villinä ja rosoisena, joka ilta erilaisena ja läsnäolevana yleisön kanssa. Nähdään keikoilla!”, tunnelmoi Tuure.

Tänä kesänä Iskelmä-Finlandia-palkinnon saanut Tuure Kilpeläinen tuli suurelle yleisölle tutuksi Kaihon Karavaani -yhtyeensä kanssa. Tuure oli myös mukana Vain Elämää -TV-sarjan 9. kaudella. Tuuren tulevalla albumilla yhdistyvät saumatta moderni tuotanto, artistin tuttu, rakastettu ääni ja henkilökohtaiset tekstit. Kaiken uuden ohella odotettavissa on myös aikaisemmilta vuosilta tuttu Tuure - lämmintä ja välitöntä energiaa yleisöön luova karhea ja samettinen tulkitsija.

 

LEVYNJULKAISUKIERTUE

17.11. Hämeenlinna, Suisto

18.11. Rauma, Brummi

24.11. Helsinki Tavastia

25.11. Lahti Finlandia-klubi

01.12. Kotka Satama Areena

02.12. Kuopio Sawohouse Underground

05.12. Turku Teatro

08.12. Tampere Tavara-asema

09.12. Joensuu Kerubi

10.12. Kouvola Pato Areena

14.12. Espoo Sellosali

15.12. Seinäjoki Rytmikorjaamo

16.12. Jyväskylä Lutakko

www.facebook.com/kaihonkaravaani

www.instagram.com/tuurekilpelainen