U.D.O. (DE)

ke 5.10.
19-23
K-18

HUOM: Ajankohta muuttunut 26.11.2021 -> 16.4.2022 -> 5.10.2022. Aiemmille keikkapäiville ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Esiintyjät:

Mikäli konsertin uusi ajankohta ei sinulle sovi, saat halutessasi rahat takaisin kun pyydät palautusta viimeistään 4.5.2022. Palautusohjeet löydät keikan infoista käyttämäsi lipunmyyjän sivuilta (jelmu.net tai lippu.fi). 

Jos olet ostanut lipun Jelmun sivujen kautta ja haluat rahat takaisin, lähetä nimesi, lipputilauksesi viitenumero ja tilinumerosi osoitteeseen info@jelmu.net. Mainitsethan viestin otsikossa mistä keikasta on kyse.

***

TEUTONIHEVIN PIENI SUURI MIES LOKAKUUSSA SUOMEEN!

Udo Dirkschneider tuo U.D.O.-yhtyeensä Helsinkiin ja Jyväskylään.

Kuudella vuosikymmenellä raskasta musiikkia tulkinnut Udo Dirkschneider ei väsy. Vuonna 1952 syntynyt hevilaulaja saapuu lokakuussa kahteen suomalaiskaupunkiin näyttämään metallivokaloinnin mallia.

U.D.O. raikaa 5.10. Jyväskylän Lutakossa ja seuraavana iltana Helsingissä.

Dirkschneider vihkiytyi heavy metal -musiikkiin jo 1970-luvulla, kun hänen Accept-yhtyeensä virittäytyi kohti vuotta 1983 ja Balls to the Wall -albumia. Sen jälkeen Dirkschneiderin asema maailman hevieliitissä on ollut vankkumaton.

Vuonna 1987 Dirkschneider perusti U.D.O.:n, joka on yhä luovassa ja aktiivisessa tilassa.

Bändin toissavuotinen albumi We Are One tehtiin yhdessä 60-henkisen Das Musikkorps der Bundeswehrin kanssa, mutta lokakuussa Suomeen saapuu perinteinen, tiukka raskaan musiikin erikoisjoukko.

Bändissä vaikuttavat laulaja Udon kanssa hänen rumpuja soittava poikansa Sven Dirkschneider sekä kitaristit Andrey Smirnov ja Fabian Dee Dammers sekä basisti Tilen Hudrap.