Unknown Death Fest: Torture Killer 23:30 , Unknown Subject 22:30 , Soul Gutter 21:30 , Decedent 20:30

la 12.11.
20-02
K-18

Ennakkoliput Lippupisteestä. Lippuja myynnissä myös Lutakon ovella tapahtumapäivänä ovien avaamisajankohdasta alkaen.

Esiintyjät:

Torture Killer

Soittoaika: 23:30

Unknown Subject

Soittoaika: 22:30

Soul Gutter

Soittoaika: 21:30

Decedent

Soittoaika: 20:30

TORTURE KILLER

Turussa 20 vuotta sitten perustettu Torture Killer soittaa keskitempoista death metallia joka luottaa riffien ja grooven voimaan. 4 täyspitkää ja 3 EP:tä urallaan julkaissut yhtye tunnetaan energisestä live-esiintymisestä ja on valmis vetämään sinut mukanaan pimeyteen josta ei ole paluuta.

UNKNOWN SUBJECT

Tinkimätöntä riffivetoista death metallia soittava Unknown Subject perustettiin Jyväskylässä vuoden 2021 alussa. Kaksi musiikkivideota synnyttänyt debyytti-EP julkaistaan vihdoin alkuvuodesta, ja täyspitkän työstökin on jo käynnissä. "Keikalle lähdetään tappamaan ja väkivalta viedään iholle."

SOUL GUTTER

Jyväskyläläinen Soul Gutter suoltaa sysimustaa death metallia raa'alla hardcorella höystettynä. Intensiivisestä live-energiastaan tunnettu bändi julkaisi viimeisimmän täyspitkänsä "Stead" marraskuussa 2021, ja heidän upouusi tuplasinglensä "A Tear in the Fabric" näki päivänvalon 09.09.2022.

DECEDENT

Decedent on jyväskyläläinen tummanpuhuvaa death metallia soittava yhtye. Yhtye julkaisi ensimmäisen julkaisunsa, "Kadotus" EP:n vuonna 2020 ja kuluneen kahden vuoden aikana työskentely ensimmäiseen täysipitkän julkaisuun on saanut alkunsa. Ihmisen radikalisoitunutta tunnemaailmaa apokalyptisen yhteiskunnan raameissa kuvaileva yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa kotikaupungissaan Jyväskylässä.