Vesterinen Yhtyeineen 18

la 22.4.
16-19
K-18

LOPPUUNMYYTY!

Lisäkeikka suuren kysynnän vuoksi. Ovet klo 16, showtime klo 18. Kesto noin 90 minuuttia.

Esiintyjät:

Vesterinen Yhtyeineen

Soittoaika: 18

Vesterinen Yhtyeineen: Hetken ikuinen

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee ensi keväänä 10. maaliskuuta uransa kahdeksannen albumin ja lähtee uuden levyn myötä laajalle levynjulkaisukiertueelle. Yhteensä 17 paikkakuntaa kattava Hetken ikuinen -kiertue on kymmenhenkisen yhtyeen uran suurin ja kaunein. Konsertit ovat upeita elämyksiä uuden levyn musiikkia, intiimejä erikoisuuksia sekä tietenkin vanhoja suosikkeja.

Antti Lehtisen (Scandinavian Music Group, Ultra Bra) tuottama Hetken ikuinen -albumi on paluu vanhan liiton bänditouhuun, jossa soitto ja soittajat ovat keskipisteessä. Viime aikoina yhteisöämme koettelevista kovista ajoista johtuen levylle on valikoitunut tavallista vakavampia ja kantaaottavampia kappaleita, mutta niihinkin yhtye on tuonut pisaroita mustasta huumoristaan, eikä rakkauslaulujakaan ole unohdettu.

”Jälleen kerran tuntuu siltä, että ollaan tekemässä tähän astisen uramme parasta levyä. Ja miksei oltais kun yhtyeen kesken yhä vain syvenevä ystävyys, kunnioitus ja musiikin tekemisen riemu vain kasvaa. Ja se näkyy ja kuuluu keikoilla, sitä tunnetta ei pysty purkittamaan muualle kuin sieluunsa, hetkestä tulee ikuinen”, Tero Vesterinen kommentoi tulevaa levyä ja kiertuetta.

Kokoonpano:

Tero Vesterinen – Laulu

Mikko Enqvist – Kitara

Petri Kivimäki – Kitara

Teemu Jokinen – Rummut

Jepa Lambert – Taustalaulu

Heini Ikonen – Taustalaulu

Leo Kylätasku – Puhaltimet

Markus Piha – Basso

Iikka Kotaja – Koskettimet

Janne Riionheimo – Koskettimet