Vesterinen Yhtyeineen 21

la 4.5.
20-02
K-18

LOPPUUNMYYTY!

Esiintyjät:

Vesterinen Yhtyeineen

Soittoaika: 21

Faaraoiden aika saapuu - Vesterinen Yhtyeineen julkaisee keväällä uuden albumin ja lähtee sen myötä kiertueelle

Hurjaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen julkaisee kuudennen studioalbuminsa 1. maaliskuuta 2019. Faaraoiden aika -nimeä kantava levy siivittää bändin myös parikymmentä keikkaa kattavalle konserttikiertueelle. Muun muassa Kukaan ei koskaan, Mitä tapahtui Hokkasen Timolle ja Faija käyttää napapaitaa -hiteistään tunnettu yhtye nähdään Lutakossa lauantaina 4.5.2019.

Bändi on työstänyt uutta albumia pop-tuottaja Jonas Olssonin kanssa tavoitteenaan yhdistää iso vanhojen aikojen rock-bändi moderniin poppiin. Levyn kappaleiden tekoon on osallistunut ennätysmäärä bändin jäsenistä, mikä on rikastanut yhtyeen sointia entisestään. Bändi on kasvanut viime kevään konserttisalikiertueen ja uuden levyn myötä kymmenhenkiseksi. Sama iso kokoonpano tullaan näkemään myös kevään levynjulkaisukonserteissa. Faaraoiden aika -kiertue kattaa sekä konserttisaleja että perinteisiä rock-klubeja. Yhtyeen mielestä keikoilla ei juuri eroja ole, bändi osaa taikoa yhteisöllisen ja riehakkaan klubitunnelman konserttisaliin ja samalla herkistää kappaleillaan myös rock-klubien yleisön.

-Faarao -teema syntyi viime keväänä orkesterimme keskuudessa ja siitä tuli ikään kuin oma salaseuramme. Faarao on symboli vähään tyytyvälle ja rakastettavalle "kylähullulle", joka loistaa ilman kultaisia vaatteita. Faaraoiden aika -nimi tarkoittaa meille erityisesti yhteisöllisyyden ja välittämisen lisääntymistä, Tero Vesterinen valottaa albumin nimeä.

Viime keikallaan Lutakossa bändi myi liput lähes loppuun. Miten käy tällä kertaa, saadaanko tupa täyteen?

Konsertti on väliajallinen.

Tulevalta albumilta on julkaistu jo yksi single, Tummilla teillä. Kuuntele se Spotifysta: http://smarturl.it/tummillateilla ja katso musiikkivideo Youtubesta: https://youtu.be/YTF0UKtvp4g