Lutakon Lippa 2023: Von Hertzen Brothers 20

pe 1.9.
19-23
K-18

HUOM: Keikka Lutakon pihan terassilla, lastauslaiturin lipan alla/vieressä. 

Lipulla sisäänpääsy myös HIISI.BEER/FESTiin samana päivänä.

Esiintyjät:

Von Hertzen Brothers

Soittoaika: 20

Von Hertzen Brothersista on vuosien saatossa kasvanut yksi Suomen suurimmista ja rakastetuimmista rockyhtyeistä. Siinä se on onnistunut olemalla oma itsensä ja luottamalla musiikkiinsa. Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa soittavat Sami Kuoppamäki (rummut) ja Robert Engstrand (koskettimet).

Lutakon Lipan perjantai- ja lauantaipäivinä 25.-26.8. ja 1.-2.9. Lutakon sisätiloissa sekä pihalla järjestetään myös oluttapahtuma HIISI.BEER/FEST. Olutfestarin järjestelyistä vastaa Lutakon alakerrassa omaa ravintolaansa pyörittävä, 10-vuotias paikallispanimo HIISI. Mukana olutfestivaaleilla nähdään useita pienpanimoita ympäri Suomen, eri panimot kumpanakin viikonloppuna. Tapahtuma pyörii kansainväliseen tyyliin kattauksin, eli olutvalikoima vaihtuu tapahtumassa myös päivän sisällä. Lutakon Lipan keikkalipulla pääsee ilman lisämaksua saman päivän olutfestareille, ja HIISI.BEER/FEST-liput ilman keikkoja tulevat myyntiin myöhemmin. 

Koko kaksiviikkoisen Lippa-kokonaisuuden ajan HIISI kuratoi olut-tarjontaa kaikilla keikoilla, sisältäen myös uusia tuotelanseerauksia.

Lue lisää:

https://hiisi.beer/fest