william 22 , shyne club 21

pe 17.11.
20-02

Esiintyjät:

william

Soittoaika: 22

shyne club

Soittoaika: 21

WILLIAM

william on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa kotimaisen hiphop- ja rytmimusiikin sydämestä. Melodista trap-musiikkia tekevä raumalaislähtöinen artisti on saavuttanut faniensa sekä myös radioaaltojen suosion, samalla kun artistin singlejulkaisut ovat vuorollaan pongahtaneet Spotify-listojen kärkipaikoille.

Ennennäkemättömän määrän kuunteluita sekä ennätyksiä saavuttanut jättihitti Penelope siivitti artistin maanlaajuiseen tietoisuuteen. williamin syksyllä 2020 julkaistu debyyttialbumi “Shakespeare” nousi poikkeuksellisesti kokonaisuudessaan Spotifyn Top 30 -listalle. william julkaisi toisen albuminsa ”Boy Wonder” loppuvuodesta 2021 ja on sen jälkeen vieraillut usean eri artistin menestyneillä julkaisuilla, kuten Isac Elliotin 20 min, Bizin Draama – Remix ja Joe L:n Käytöstapoi sekä Ovet paukkuu -kappaleilla.

Vuoden 2023 aikana artisti on julkaissut omaa tuotantoaan tähän mennessä raikkaan ja uudenlaisen soundin omaavan Champagne sippA:n verran, joka kuuluu artistin myöhemmin julkaistavalle “Willain” -albumille.

Artisti on yksi uuden aallon musiikin seuratuimmista tekijöistä, joka tunnistetaan persoonallisesta soundistaan sekä koukuttavista kappaleistaan, kuten Demonit, Kopiokissa ja Flyys. williamin live-esiintymisiä kysytään jatkuvasti lisää ja artistin voikin löytää kiertueelta ympäri Suomen, aina festarikeikoilta yökerhoihin ja yksityistilaisuuksiin.

SHYNE CLUB

Lutakon illan avaa jyväskyläläinen Shyne Club. Shyne Club on viiden tähden musiikkikollektiivi, joiden elektroninen saundimaailma ulottuu aina söpöstä petite trapista massiivisen eufoorisiin tanssimusiikin pyörteisiin saakka. Shyne Club live tarjoaa kuuntelijalle energiantäyteisen, visuaalisesti säihkyvän ja tunnerikkaan kokemuksen. Oletko valmis sukeltamaan tähtipölyyn?