Info FI

Mistä lippuja? Miten maksan?

Ennakkolippuja Tanssisali Lutakon tapahtumiin myydään Lutakon nettisivuilla sekä Lippupisteessä.

Ostaessasi lipun Lutakon nettikaupasta, maksat lipun tilisiirtona käyttäen viitenumeroa, jonka saat lipputilauksesi yhteydessä. Saat PDF-lipun noin viikon kuluessa maksustasi, ota kuitenkin huomioon että viime hetken ostoista lippua ei välttämättä ehditä toimittaa. Tämä on edullisin tapa ostaa ennakkolippu Lutakon keikalle, toimituskuluja ei lipun hinnan päälle tule maksettavaksesi. Lutakon nettikaupassa on myynnissä normaalihintaisten lippujen lisäksi edullisempia lippuja Jelmu ry:n jäsenille. Osa keikoista on Jelmun jäsenille täysin ilmaisia.

Mikäli et ole saanut sähköpostiisi PDF-muotoista lippua, ei hätää; tilauksesi viitenumero toimii lippunasi vanhaan malliin. 

HUOM: Lutakon sivuilta lippuja ostettaessa ainut maksutapa on tilisiirto. Mikäli haluat maksaa ennakkolippusi esim. maksukorteilla tai Smartumin tuotteilla, hanki ennakkolippusi Lippupisteeltä (esim. lähimmästä R-Kioskista).

Lippupisteestä ostettaessa lipun hintaan lisätään Lippupisteen toimituskulut, jonka suuruus riippuu lipunhinnasta sekä valitsemastasi toimitustavasta. Perinteisen paperilipun lisäksi vaihtoehtoja ovat elektroniset liput kännykkään tai sähköpostiin. Lippupisteen nettikaupassa (lippu.fi) maksuvaihtoehtoina ovat :

- Maksukortti (VISA/MasterCard)

- Pankkien verkkomaksut - Nordea, OP Pohjola, Danske Bank, Aktia, S-Pankki, Handelsbanken, Säästöpankki, POP Pankki, Ålandsbanken

- Lippulasku - maksa lippusi laskulla tai erämaksuna (ei yrityksille) (Maksutapamaksu 5,00 €)

- Finnair Plus - maksa lippusi Finnair Plus -pisteillä tai pisteillä ja rahalla

Lippupisteen puhelinpalvelussa (0600 900 900, Puhelun hinta 1,98 €/min + mpm/pvm) maksutavat ovat:

- Maksukortti (VISA/MasterCard)

- Lasku

- Lippulasku (erämaksu)

Lippupisteen myyntipisteissä käyvät maksutavat näet Lippupisteen sivuilta: www.lippu.fi/myyntipisteet. Jyväskylässä lippuja myyvät Seppälän Prisma ja Keljon Citymarket sekä R-Kioskit. Näistä kaikissa käyvät maksuvälineinä muiden muassa Smartumin tuotteet (paperiset liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum mobiili, Smartum saldo)

Ovella lipunmyynnissämme käy maksuvälineenä käteinen ja yleisimmät maksukortit. Ennakkoon loppuunmyydyille keikoille ei ole ovella lippuja myynnissä.

Lippuostos on sitova, ja vain ns force majeure –tapauksissa (esimerkiksi pääesiintyjän keikan peruuntuminen) voit tiedustella rahojen palautusta tai pääsyä korvaavalle keikalle osoitteesta info (at) jelmu.net.

Soittoajat?

Poikkeukset ja muutokset soittoaikoihin ovat mahdollisia. Ilmoitamme soittoajat nettisivujemme keikkalistauksessa viimeistään paria päivää ennen keikkaa. Pääsääntöisesti aikataulut menevät näin:

Yhden bändin ilta viikonloppuisin: Klo 20 ovet, Klo 22 bändi. Yhden bändin ilta arkisin: Klo 19 ovet, Klo 21 bändi.

Kahden bändin ilta viikonloppuisin: Klo 20 ovet, Klo 21 ensimmäinen bändi, Klo 22 toinen bändi. Kahden bändin ilta arkisin: Klo 19 ovet, Klo 20 ensimmäinen bändi, Klo 21 toinen bändi.

Kolmen bändin ilta viikonloppuisin: Klo 20 ovet, Klo 20:30 ensimmäinen bändi, Klo 21:30 toinen bändi, Klo 22:30 kolmas bändi. Kolmen bändin ilta arkisin: Klo 19 ovet, Klo 19:30 ensimmäinen bändi, Klo 20:30 toinen bändi, Klo 21:30 kolmas bändi.

Narikka?

Takit ja reput on jätettävä narikkaan. Narikkamaksu on 3 euroa per henkilö. Jelmun jäsenille ja kaikille alle 18-vuotiaille narikka on maksuton.

Löytötavarat?

Keikkaillan aikana kadottamaasi omaisuutta voit tiedustella suoraan meiltä joko puhelimitse (014-617866) tai sähköpostitse  info (at) jelmu.net.

Kuvaaminen?

Pokkarikameralla ja kännykällä kuvaaminen on sallittua, järjestelmäkameralla kuvaaminen vain luvalla.

Tiedotamme mahdollisista poikkeuksista joko ennakkoon tai viimeistään keikkailtana Lutakon ovella.

Ikäraja/Esteettömyys

Osa Lutakon keikoista on ikärajattomia. Aina kun keikka on K-18, ilmoitamme sen aina erikseen nettisivujemme ja Lippupisteen keikkalistauksessa. K-18 baari on auki myös ikärajattomina iltoina (poikkeuksena lastenkonsertit).

Vaikka pääsisäänkäynti Lutakkoon on rappujen kautta, on Lutakkoon myös esteetön pääsy esim. pyörätuolilla liikkuville musiikinystäville. Pääovelta järjestyksenvalvoja lähtee saattamaan liikuntarajoitteiset lastauslaiturin rampin ja hissin kautta keikkakerrokseen. Liikuntarajoitteisen ja/tai näkövammaisen henkilön avustaja pääsee avustettavan seurassa tapahtumiimme ilmaiseksi.

Vapaaehtoiseksi?

Lutakon henkilökunta koostuu lähes täysin vapaaehtoistyöntekijöistä. Mikäli haluat mukaan toimintaan, ota yhteyttä santeri (at) jelmu.net.

Jäseneksi?

Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistyksen (Jelmu ry) jäsenet saavat pääsyliput Lutakon keikoille alennettuun hintaan (alennus 1-10 euroa tapahtumasta riippuen) sekä ilmaisen narikan (edun arvo 2€). Jelmun jäsenet voivat myös varata lipun keikkaillaksi ovelle (1 lippu per jäsen), joskus myös jollekin ennakkoon loppuunmyydylle keikalle saattaa olla jäsenkiintiössä vielä tilaa, varaukset ja tiedustelut: info (at) jelmu.net. Myös muita etuja: Lutakko-tuotteet (T-paidat yms) jäsenhintaan, Rockirppiksen pöytävaraus jäsenhintaan jne. Jelmun jäseneksi voi liittyä kuka tahansa eikä jäsenyys velvoita yhtään mihinkään. Jäseneksi voi liittyä maksamalla 25 euron suuruisen jäsenmaksun ja liittyä voit millä tahansa keikalla, jonka normaali lipunhinta on alle 25 euroa. Jäsenyys on voimassa vuoden liittymiskeikastasi alkaen. Liittyä voit joko nettisivujemme kautta tai keikkailtoina Lutakon ovella lipunmyyntipisteessä. Jäsenedut ovat käytettävissäsi liittymiskeikastasi alkaen vuoden ja loppukuun eteenpäin. Esim. jos liityt jäseneksi 1.9.2016, saat jäsenedut syyskuun 2017 loppuun saakka. 

Jäsenyyden uusiminen tapahtuu samalla tavalla kuin liittyminenkin: valitse vain listasta keikka, jolla haluat uusia jäsenyytesi ja homma on kunnossa.

Tietosuoja

Tietosuojaselosteemme löytyy osoitteesta www.jelmu.net/tietosuojaseloste

Turvallisemman tilan periaatteet

Turvallisemman tilan periaatteemme löytyvät osoitteesta www.jelmu.net/turvallisemman-tilan-periaatteet-tanssisali-lutakossa