Liity Jelmun jäseneksi

PARAS TAPA: Parhaan edun saat kun liityt jäseneksi jonkin keikan yhteydessä: Lisää normaalihintainen (max. 30€) lippu haluamallesi keikalle ostoskoriin, mene kassalle ja laita rasti ruutuun ”Haluan liittyä Jelmun jäseneksi”. Maksat jäsenyydestä JA kyseisestä keikkalipusta yhteensä vain jäsenmaksun verran eli 30 euroa. Käytännössä saat siis lipun kyseiselle keikalle ilmaiseksi. Jäsenyys on voimassa 12kk kerrallaan. Jos olet uusi jäsen, toimitamme jäsennumerosi sähköpostitse muutaman päivän sisällä (loma-aikoina voi mennä pidempi aika). Vanhoilla jäsenillä jäsennumero säilyy samana kuin mikä se on aiemminkin ollut. Jäsenkorttisi saat liittymisen jälkeen Lutakkoon saapuessasi lipputiskiltä pyytämällä.

TOINEN TAPA: Mikäli et halua liittymisetuna ilmaiskeikkaa, voit liittyä Jelmun jäseneksi täyttämällä alta löytyvän lomakkeen. Tässä tapauksessa lähetämme jäsenkorttisi postitse muutaman päivän kuluessa (loma-aikoina voi mennä pidempi aika).

Jäsenenä säästät!

Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistys Jelmu ry:n jäsenenä saat alennusta lähes kaikista Lutakon keikkalipuista (yleensä 1-2 euroa) ja aina ilmaisen narikan Lutakossa (normaalihinta 3 euroa). Lisäksi jäsenille Lutakko T-paidat ja muut Lutakko-tuotteet ovat edullisempia. Myös muita jäsenetuja voi toisinaan olla. Jelmun jäsenyys ei velvoita mihinkään eli voit liittyä jäseneksi ihan vain kannatusmielessä, riippumatta siitä käytkö koskaan edes keikoilla.

Jäsenedut ovat aina henkilökohtaisia eli yhdellä jäsennumerolla voit ostaa vain yhden jäsenhintaisen lipun itsellesi per keikka. Jelmun jäsenyyttä ei voi ostaa lahjaksi eli kukin voi liittää Jelmun jäseneksi vain itsensä.

Jäsenyys ilman keikkaetua

HUOM: Käytä tätä lomaketta vain jos et halua ilmaista lippua valitsemallesi keikalle liittymislahjaksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi * Vaaditaan
Sähköpostiosoitteesi * Vaaditaan
Osoitteesi * Vaaditaan
Täytä vain jos olet tai olet aiemmin ollut Jelmun jäsen ja vanha jäsennumerosi on tiedossa.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun