ibe (alkuilta)

lauantai, 2.3.2024 - Lutakko

TÄRKEÄÄ TIETOA 2.3. IBEN KEIKOILLE SAAPUVILLE!

– Lutakon pihalla ei saa yöpyä!
– Molemmat keikat on loppuunmyyty, mutta Lutakon loppuunmyydyilläkin keikoilla kaikki näkevät ja kuulevat keikan eli ei ole tarvetta tulla ennen ovien avaamista jonottamaan.
– Muista syödä hyvin ja juoda vettä ennen keikkaa! Niin jonoon kuin Lutakkoon sisällekin saa tuoda omat syötävät eväät. Myös tyhjän (ei-lasisen) vesipullon saa tuoda. Sisällä on vesipisteitä ja niiden vieressä myös puhtaita tuoppeja, jos ei ole omaa juomapulloa mukana. Ikärajattomalla alueella on pikkutiski, josta saa ostettua limuja ja pientä purtavaa.
– Jonottamalla ei saa paikkavarausta eturiviin! Etuileminen jonossa ja yleisössä ei ole sallittua.
– Ensimmäinen keikka alkaa klo 17:30 (ovet 16:00) ja toinen 21:30 (ovet 20:00). Toivomme että myöhemmälle keikalle ei tultaisi jonottamaan ennen ensimmäisen keikan alkua. Mikäli sinulla on lippu molemmille keikoille sinun ei tarvitse poistua ulos keikkojen välissä, tarkastamme lippusi sisällä.
– Ovelle ei myydä lippuja, molemmat keikat on loppuunmyyty. Varo lippuja kauppaavia huijareita, väärennetyillä tai jo kertaalleen käytetyillä lipuilla ei pääse sisään.
– Takit ja reput on jätettävä narikkaan. Narikka on ilmainen alle 18-vuotiaille (ja kaikille Jelmun jäsenille), muilta perimme narikkamaksun 3€.
– Kaikenlainen kiusaaminen, etuilu ja töniminen on kiellettyä! Otathan yhteyttä Lutakon henkilökuntaan, mikäli kohtaat tai havaitset epäasiallista käytöstä tai tunnet olosi huonoksi tai jos kaverillasi on huono olo. Henkilökunnan tunnistat STAFF-lätkästä tai järjestyksenvalvojan keltaisesta lätkästä rinnuksessa. Järjestyksenvalvojan löydät mm. Lutakon ovelta ovien avautuessa ja lavan edustalta. Lisäksi järjestyksenvalvojia kiertää sisäalueella niin ennen keikkaa kuin keikan aikanakin.
– Jos sinun tarvitsee päästä pois yleisöstä huonon olon takia, tai haluat puhua jostain rauhassa, järjestyksenvalvojamme auttaa sinut sivummalle ja myös takaisin yleisöön niin halutessasi.
– Lutakon turvallisemman tilan periaatteet: www.jelmu.net/info

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun