Iisa, M

torstai, 18.4.2024 - Lutakko

Osta lippu

Veikkauksen Kaveri mukaan -keikka! Rajoitettu erä Kaveri mukaan (eli kaksi yhden hinnalla) -lippuja myynnissä osoitteessa www.veikkaus.fi/kaverimukaan

Iisa julkaisee maaliskuussa uuden Hardcore -nimisen albuminsa ja lähtee sen myötä kiertueelle. Myös M julkaisee uutta musiikkia. Molemmat on mahdollista nähdä samana huhtikuisena iltana Lutakossa!

Iisa on yksi omaleimaisimpia laulaja–lauluntekijöitämme, esiintyvä artisti ja kirjoittaja. Hän operoi kotimaisen popin edistyksellisimmässä ja innovatiivisimmassa kärjessä poikkeuksellisella musiikillisella tinkimättömyydellä. Iisan musiikki on kuin pumpulisen pehmeitä popmusiikin keinoin maalattuja tuokiokuvia ja tunnelmia, samaan aikaan samean epätarkkoja, kristallinkirkkaita ja äärimmäisen läsnäolevia. Iisan viides studioalbumi, keväällä julkaistu 2024 Hardcore (Fullsteam Records), on uljas jatkumo artistin tuotannolle, jolle ominaista on tarkkuudessaan häkellyttävä sisäisen tunnemaailman kuvaus, musiikillinen rikkaus ja ennakkoluuloton kokeilevuus. Hardcore-albumin on tuottanut Ruusut-yhtyeen tuotannosta sekä Rubik ja Pariisin Kevät -yhtyeistä tunnettu Artturi Taira. Livenä Iisa on Antti Hietalan, Omar Zakikin, Veli Kauppisen, Ilari Heinilän ja Iisan muodostama yhtye, joka maalaa upottavan kokonaisvaltaista äänimaisemaa maamme klubeilla, saleissa ja festivaaleilla.

M julkaisi Mustarastaat tulivat -albumin 1. maaliskuuta ja aloitti sen myötä levynjulkaisukiertueen. M-artistinimen takaa löytyy laulaja-lauluntekijä Minja Koski. M:n musiikki on uljaan mystistä elektropoppia, joka on täynnä lämmintä haikeutta, pehmeää minimalismia ja toismaallisten tarinoiden poukkoilevaa kujeilua. M on omintakeisella ilmaisullaan lunastanut paikkansa suomalaisen popskenen kiinnostavimpien artistien joukossa. Keikalla Kosken lisäksi nähdään tuottaja-muusikko Miikka Ahlman sekä muusikot Aleksi Kaufmann, Jussi-Pekka Parviainen ja Joni Rajamäki.

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun