Ilta Pekka Haaviston kanssa

torstai, 11.1.2024 - Lutakko

Osta lippu

Yhteinen ilta Pekka Haaviston kanssa 11.1.2024 Jyväskylässä
Lutakon klubikeikka on toinen neljästä Yhteinen Suomi -kiertueen konserteista

Ovet klo 19, ohjelma alkaa klo 19:30

Presidenttiehdokkaiden kuumimpiin nimiin lukeutuva Pekka Haavisto aloittaa Yhteinen Suomi -kiertueensa 5.1.2024. Koko tammikuun kestävän kiertueen teemana on Huoltoasemilta klubeihin, mikä kuvaa tapahtumien ja kohtaamisten kirjoa eri puolilla Suomea. Pekan kiertuebussi pysähtyy Jyväskylän Lutakkoon 11.1.2024.

Presidentinvaalien lähestyessä käynnistyy Pekka Haaviston, alias DJ Pexin, Yhteinen Suomi -kiertue. Pekka ystävineen esiintyy 10.1. Tampereen G Livelabissä, 11.1. Jyväskylän Lutakossa, 12.1. Oulun 45 Specialissa ja 20.1. Turun Utopiassa.

Pekka Haavisto kuvailee tuntojaan kiertuejulkaisun aattona: ”Syksyn aikana kiersimme jo Suomen ristiin rastiin. On mukavaa olla osa tammikuusta taas tien päällä. Odotan hyviä kohtaamisia niin klubeissa, kouluissa kuin huoltoasemaparlamenttien kanssa.”

Pekan kyydissä kiertueella matkaa iso joukko ystäviä ja erikoisvieraita, joista Lutakossa mukana ovat ainakin The Shubie Brothers, Jouni Hynynen, Mari Perankoski, Kaarle Viikate, Rosa Liksom, Loiriplukari, Antti Reini, Laura Voutilainen, Antinranta ja mm. Eternal Erectionista tuttu Sam Huber uuden bändinsä Elliot’s Crazy Compassin kanssa. Yllätyksiä on luvassa.

Nähdään keikoilla!

To 11.1. klo 19.00 alkaen Jyväskylä, Lutakko

Yhteinen ilta Pekka Haaviston kanssa

The Shubie Brothers
Laura Voutilainen
Jouni Hynynen
Kaarle Viikate
Antti Reini
Antinranta
Loiriplukari
Sam Huber
Mari Perankoski
Rosa Liksom
Elliot’s Crazy Compass
Dj Pexi + yllätyksiä!

www.haavisto2024.fi

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun