Kiuas

lauantai, 9.3.2024 - Lutakko

Osta lippu

Kiuas kiertueelle keväällä 2024

Kiuas kuumenee jälleen keväällä! Metalliyhtye lähtee kiertueelle maaliskuussa 2024 ja esiintyy kuukauden sisään seitsemällä klubilla ympäri Suomen. Uusina kaupunkeina ovat Espoo, Seinäjoki ja Jyväskylä, joissa Reheated-paluukiertue ei vieraillut.

Keikat ovat Kiukaan ainoat klubiesiintymiset vuoden 2024 aikana ja niillä tullaan kuulemaan uusittu settilista sekä uutta Kiuas-materiaalia. Kiertue alkaa Tampereen Olympia-korttelista 1.3.2024 ja päättyy Helsingin On The Rocksiin 23.3.2024. Liput keikoille tulevat myyntiin maanantaina 18.12.2023.

“Luvassa ikimuistoisia keikkaelämyksiä, joita ei sovi kenenkään missata, joten nähdään siellä. Me lunastetaan lupaukset ja räjäytetään!” toteaa Kiukaan kitaristi-säveltäjä Mikko Salovaara.

Vuonna 2000 perustettu Kiuas julkaisi ensimmäisen albuminsa ”The Spirit Of Ukko” vuonna 2005. Bändin toistaiseksi viimeisin levy on vuonna 2010 julkaistu ”Lustdriven”. Alkuperäiskokoonpanollaan esiintyvä yhtye palasi keikkalavoille loppuvuodesta 2022 menestyksekkään paluukiertueen merkeissä. Yhtye on työstänyt uutta musiikkia paluun jälkeen ja sitä tullaan kuulemaan kevään 2024 kiertueen aikana.

Kiukaan Lutakon keikan lämmittelijäksi Tyrantti!

Metalliyhtye Kiuas saapuu kevätkiertueellaan Jyväskylän Lutakkoon 9. maaliskuuta ja keikan lämmittelijänä nähdään suomenkielistä perinneheviä tykittävä Tyrantti! Kotimaisen rock- ja metalliyleisön tietoisuuteen vuoden 2019 debyyttialbumilla ja kunnianhimoisella kakkosalbumi Orjaplaneetalla noussut trio tunnetaan niin monista suomiheavyn moderneista klassikkobiiseistä kuin hyperenergisistä live-esiintymisistä. Tyrantti katkaisee tänä keväänä yli kolmen vuoden julkaisutaukonsa, kun yhtyeen kolmannen albumin ensimmäiset singlet näkevät päivänvalon. Uutta musiikkia kuullaan myös livenä kevään keikalla.

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun