Live is Life: Kalevauva.fi

lauantai, 24.2.2024 - Musta kynnys

Osta lippu

KALEVAUVA.FI INTERAKTIVOITUU KEVÄISELLE PIENI TOIVELAULUKIERTUEELLE

Humoristisella otteellaan yleisön sydämet lämmittänyt folkpop-duo Kalevauva.fi nähdään keväällä pitkästä aikaa keikoilla ympäri Suomen. Lipunmyynti keikoille käynnistyy keikkapaikkojen lipunmyyntikanavissa tiistaina 5. joulukuuta klo 9.

Pieni Toivelaulukiertue -nimellä kulkeva keikkasarja tarjoilee yhtyeen hittibiisien lisäksi interaktiivisia tuulia, sillä yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa esiintymisten sisältöön. Ennen keikkoja voi äänestää someäänestyksen kautta aihepiirejä, joista Kalevauva.fi toteuttaa kiertueelle täysin uuden kappaleen. Lisäksi esiintymisen aikana voi äänestää kännykällä illan aikana kuultavia biisivalintoja.

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen vuonna 2016 muodostama kokoonpano, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta, internetin keskustelupalstoilta. Helsingin Sanomat tituleerasi kaksikon heti alkuun ”kesän 2016 ehkä puhutuimmaksi bändiksi” ja yhtye on sittemmin soittanut satoja keikkoja sekä kerännyt huikeita Youtube-katselulukuja. Kalevauva.fi on urallaan valittu Vuoden Vantaalaiseksi, julkaissut runokirjan ja kolme täyspitkää albumia, joista viimeisin, ”Kaupunkilaulut vol. 1”, niputti yhteen ratkiriemukkaita tarinoita suomalaiskaupungeista.

KALEVAUVA.FI – PIENI TOIVELAULUKIERTUE

La 17.02. HÄMEENLINNA Suisto
To 22.02. OULU 45 Special
Pe 23.02. SEINÄJOKI Kalevan Navetta
La 24.02. JYVÄSKYLÄ Musta Kynnys
Pe 01.03. HELSINKI G Livelab
La 02.03. TAMPERE G Livelab
To 07.03. TURKU Hunter´s Inn

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun