Live is Life: Oliver, Rane Rautiainen & Paha Kaksonen

lauantai, 16.3.2024 - Musta kynnys

Osta lippu

Mustassa Kynnyksessä raikaa kotimainen rockmusiikki lauantaina 16. maaliskuuta, kun esiintymään saapuvat kaksi Jyväskylän ehkä kovinta rock-pumppua: Rane Rautiainen & Paha Kaksonen sekä Oliver.

Soittoajat:
– Rane Rautiainen & Paha Kaksonen klo 22.00
– Oliver n. klo 23.15

Suomenkielisen raskaan rockin lippua heiluttava Rane Rautiainen & Paha Kaksonen tarjoilee keikoillaan omaa tanakkaa materiaaliaan sekä Rautiaisen ex-bändin Rajuilman klassikoita.

Bändin tuorein äänite on lokakuussa 2023 julkaistu Viimeinen mies pystyssä -ep. Joulukuun 2023 Inferno-lehti kirjoitti levystä näin: ”Viiden biisin ep on kiireestä kantapäähän aitoa PK-asiaa eli kunnon kitaravetoista riffirähinää machorakkautta huokuvilla lyriikoilla”.

Karismaattinen rocktulkitsija Rane Rautiainen tunnetaan Jyväskylän pahamaineisimman rockyhtye Rajuilman entisenä laulajana. Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Paha Kaksonen ja Rautiainen löivät hynttyyt yhteen vuonna 2016 Tanssisali Lutakossa soitetun Rajuilma-spesiaalikeikan jälkeen.

Nelihenkinen Oliver julkaisi kuudennen albuminsa ”Antti Reinin näköinen mies” viime lokakuussa. Yhtye jatkaa syksyllä alkanutta levynjulkaisukiertuetta keväällä 2024. Kovassa keikkakunnossa oleva yhtye lupaa riehakkaita keikkoja.

”Luvassa on kuumia, energisiä ja riehakkaita keikkoja, joista ei tunnetta ja iloa puutu. Yhtyeemme keikkakunto ei ole vielä koskaan ollut näin kovalla tasolla kuin se tänä päivänä on. Keväällä jatketaan siitä, mihin syksyn loistavasti menneellä kiertueella jäätiin. Tehdään yhdessä arjesta juhlaa ja nautitaan Antti Reinin näköisen miehen rouheaa, elämänmakuista tarinaa”, Oliverin laulaja-kitaristi Jari Väyliö hehkuttaa.

Oliver on rakentanut uuden levyn vahvasti live-energiansa ja taidokkaiden tekstien ympärille. Upeita arvosteluja osakseen saanut uusi albumi paaluttaa Oliver-yhtyeen asemaa kotimaisen rockmusiikin ja lyriikan sanansaattajana.

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun