UUSI PVM: Live is Life: The Kinky Thing – A Tribute To Kingston Wall

lauantai, 25.5.2024 - Musta kynnys

Osta lippu

HUOM: Valitettavasti The Kinky Thingin Mustan Kynnyksen keikka siirtyy sairastapauksen vuoksi, uusi ajankohta on lauantai 25. toukokuuta. Alkuperäiselle päivälle ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Halutessasi voit palauttaa lippusi kun teet sen ma 20.5. mennessä. Jos ostit lippusi Lippupisteeltä ole yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun (heiltä pitäisi tulle palautusohjeet mailiisi perjantain 3.5. aikana, odota sitä ensin). Jos ostit lippusi Jelmun sivuilta, ilmoita palautushalustasi osoitteseen info@jelmu.net tai vastaa sähköpostissa Jelmulta saamaasi viestiin aiheesta.

The Kinky Thing ei ole mikä tahansa tribuutti, vaan hurmoksellinen kokemus siitä, miltä Kingston Wall on kuulostanut II-levyn aikoihin. Keikoilla on nähtävissä ja kuultavissa mm. yhtyeen alkuperäisen rumpalin Sami Kuoppamäen Kingston Wall -aikainen rumpusetti, autenttiset kitarasoundit sekä lisäksi II-levyn alkuperäisiä raitoja. Tämän lähemmäs et alkuperäistä bändiä pääse vuonna 2024.

2023 syksyn ja talven I-levyn keikat olivat menestys, ja vuonna 2024 yhtyeen keikoilla soitetaankin Kingston Wallin II-levy kannesta kanteen. Yhtye on toistaiseksi myynyt suurimman osan keikoistaan hyvissä ajoin ennakkoon loppuun.

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun