Lutakko đź–¤ Yö – Yläkaupungin Yön tukikeikka

lauantai, 27.4.2024 - Lutakko

Osta lippu

Live:
19:00 ovet
19:30 NĂ„KYMĂ„TTĂ–MĂ„T
20:15 JAY L
21:00 JUKKA NOUSIAINEN TRIO
22:15 ARE
23:30 KISSA

+ bändien väleissä DJ:t SIGFRID, R2ISDJ2, PUNTTI ja SALMELAN MUOVISORVAAMO

********

LUTAKKO 🖤 YÖ – Yläkaupungin Yön tukikeikka Lutakossa 27.4.
Are, Kissa, Jukka Nousiainen, Jay L ja Näkymättömät livenä hyvän asian puolesta

Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistys Jelmu ry järjestää lauantaina 27. huhtikuuta tukikeikan, jonka tuotto ohjataan Yläkaupungin Yö ry:lle. Tapahtumassa esiintyy räppiskenen konkari ja KPC-kollektiivin perustajajäsen Are, Yläkaupungin Yön tämänvuotiseen kissa-teemaan hyvin istuva 70-lukuista glam-estetiikkaa tihkuva rockyhtye Kissa, jytäkolmikko Jukka Nousiainen Trio, tuoreempaa mutta vahvasti 90-luvun hip hopista vaikutteita ottanutta rap-osaamista edustava Jay L sekä Näkymättömät, joka esittää äänirunoteoksensa ”Yö voittaa, häviän”.

Kissaa lukuunottamatta illan artistit ovat jyväskyläläisiä tai jyväskyläläistaustaisia ja kaikki liveartistit soittavat täysimittaiset keikat. Livekeikkojen väleissä musiikista vastaavat DJ:t Sigfrid, R2ISDJ2, Puntti ja Salmelan Muovisorvaamo. Ovet Lutakkoon avautuvat klo 19 ja ohjelmaa riittää keskiyön pimeämmälle puolelle asti. Tukikeikan liput maksavat 20 euroa ja ovat myynnissä Lutakon verkkosivuilla www.jelmu.net sekä Lippupisteessä.

”Yliopiston kampuksen kentälle muutama vuosi sitten tehdyn tekonurmen vuoksi Jelmun telttaa ei voi entisenlaisena eikä entisessä sijainnissaan toteuttaa eikä Jelmu ainakaan toistaiseksi ole mukana Yläkaupungin Yön järjestelyissä, mutta rakkaus tapahtumaa kohtaan ei ole sammunut, joten ideoitiin tukikeikka vanhan ystävän jeesaamiseksi”, kertoo Jelmun promoottori Raine Pulkkinen viitaten Jelmun tapahtumatelttaan, joka oli useita kertoja osana Yläkaupungin Yötä jo 90-luvulta lähtien, viimeisen kerran vuonna 2019. Viimeisen vuoden Jelmun teltan graafisessa ilmeessä esiintyi skeittaava kissa, joka päätettiin nyt ottaa uusiokäyttöön, koska se sopii Kissa-yhtyeen tavoin Yläkaupungin Yön kevään 2024 kissa-teemaan. Tukikeikan graafisesta ilmeestä vastaa Jelmun pitkäaikainen graafikko Ville Angervuori.

”Jelmun organisoima tukikonsertti näin huikealla artistikattauksella on melkein liian hyvää ollakseen totta, mutta uskottava se on. Eikä tässä vielä kaikki, tapahtuman tuotoilla Yläkaupungin Yö pääsee toivottavasti järjestämään vielä monta unohtumatonta kulttuurielämystä lisää. Jelmulle kuuluu jo tässä vaiheessa iso kiitos.”, Yläkaupungin Yön toiminnanjohtaja Marko Kainulainen kiittelee. Peruuntumisuhan allakin ollut perinteikäs ilmaisfestivaali Yläkaupungin Yö järjestetään 17.-19. toukokuuta haastavasta taloustilanteesta huolimatta, hieman aiempaa tiiviimpänä.

LUTAKKO 🖤 YÖ – Yläakaupungin Yön tukikekka
La 27.4.2024 Tanssisali Lutakko

Live:
ARE
KISSA
JUKKA NOUSIAINEN TRIO
JAY L
NÄKYMÄTTÖMÄT: Yö voittaa, häviän

DJ:
SIGFRID
R2ISDJ2
PUNTTI
SALMELAN MUOVISORVAAMO

Liput 20€ jelmu.net: https://www.jelmu.net/event/lutakko-x-yo
(myös lippu.fi alk. 21,50€)

Ovet klo 19, ikäraja K18

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun