Unknown Death Fest 2024

lauantai, 11.5.2024 - Lutakko

Osta lippu

La 11.5.2024 Unknown Death Fest @ Lutakko

DEATHCHAIN
UNKNOWN SUBJECT
UNBORN GENERATION
OMNIVORTEX

https://www.unknownsubject.org/fest

DEATHCHAIN

Deathchain on kuopiolaislähtöinen vauhtiin ja riffeihin luottava death/thrash -metallin rajamailla saalistava yhtye. Pitkällisen hiljaiselon jälkeen tämä kahdenkymmen vuoden iän ylittänyt kone on jälleen rankaisemassa lavoilla. Voimaa, tulta ja nopeutta lienee odotettavissa jälleen kerran kun Savon korppikotkat saapuvat Lutakkoon.

UNKNOWN SUBJECT

Unknown Subject on Jyväskylässä päämajaansa pitävä yhtye, jonka ulosanti on tyylipuhdasta, riffivetoista death metallia. Tuoreen miehistönvaihdoksen seurauksena entistä tiukemmassa kunnossa oleva nelikko työstää seuraavaa julkaisuaan, jonka biisejä tullaan kuulemaan myös keikalla. Vauhtia ja vaarallisia välispiikkejä on luvassa tälläkin kertaa.

UNBORN GENERATION

Unborn Generation on toimittanut likaista grindcrustia jo vuodesta 2002. Musiikki yhdistää grindin armottoman ilmaisun, crustin energian ja sekaan heitetään mausteeksi pohjoista synkkyyttä melodioiden muodossa. Yhtye on jyväskyläläinen trio, johon kuuluu Herkko Huttunen (laulu/kitara), Eetu Huttunen (rummut) ja Arto Kettunen (basso).

OMNIVORTEX

Omnivortex on helsinkiläinen teknistä death metallia soittava yhtye. Thrash- ja black metallilla maustettua kimuranttia musisointia esittävä, Wackenissakin kesällä 2023 soittanut nelikko julkaisi uusimman, ”Circulate”-nimisen levynsä syyskuussa -23. Lutakon keikka on yhtyeelle ensimmäinen laatuaan Jyväskylässä.

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun