Vilma Alina, Rosi

torstai, 25.4.2024 - Lutakko

Osta lippu

Maamme laulaja-lauluntekijöiden terävimpään kärkeen lukeutuva Vilma Alina kiertää Suomea tuoreen musiikin tiimoilta! Koskettavilla teksteillään ja tulkinnoillaan valloittava artisti julkaisee uuden Polut kasvaa umpeen -albumin 8.3.2024. Kevään levynjulkaisurundi käynnistyy Helsingin Tavastia-klubilta 14. maaliskuuta ja päättyy Espoon Sellosaliin 31. toukokuuta. Jyväskylän Lutakko on ohjelmassa 25. huhtikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 5.2. klo 10 osoitteissa jelmu.net ja lippu.fi.

Universalille levyttävältä Vilma Alinalta on ilmestynyt jo aiemmin kolme platina- tai kultarajan rikkonutta albumia, joilta on lohkaistu isoiksi radiohiteiksi muodostuneita biisejä kuten Rikollinen, Syliin, Palasina tai viimeisimpänä uuden levyn Paha tapa. Taitavan tekijän musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo yli 90 miljoonaa kertaa. Muiden tunnustusten ohella hänet on palkittu Vuoden kevyen musiikin tekijänä vuonna 2020, sillä oman uransa lisäksi Vilma Alina on tehtaillut biisejä myös lukuisille muille tähtiartisteille.

Lutakon illan avaa Rosi!

Jämsäläislähtöisen pop-artisti Rosin tarina on tuttu liian monille aikamme nouseville artisteille. Hän oli vastikään saanut julkaistua nipun hienoja biisejä, artisti oli täydessä keikkavalmiudessa, kappaleet oli treenattu ja koreografiat komeassa tikissä. Sitten iski pandemia ja laittoi säppiin, no, kaiken.

Vuosi 2023 on kuitenkin ollut Rosille hyvä. Keväällä Rosi kiinnitettiin Playground Musicille, ja sen jälkeen häneltä on ilmestynyt kolme toinen toistaan vahvempaa biisiä. Toukokuussa ilmestyi Huono nainen, jolla Rosi juhlii omaehtoisuutta ja haastaa perinteisen ”kiltin tytön” naiskuvaa. Kesäkuussa päivänvaloon pääsi Buutsit, epätäydellisen ihmisen rakkauslaulu itselleen. Lokakuussa julkaisunsa saanut Taideteos ylistää jokaista omana itsenään.

Kappaleet maalaavat kuvaa itsevarmasta, syvällisestä ja huomaavaisesta huomioon ottavasta sanoittajasta, joka on ottanut tehtäväkseen edistää voimaantumisen, rakkauden ja yhteyden sanomaa. Sitä jos mitä tämä aika kaipaa!

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun