Off Road Club: …And Oceans, Where’s My Bible

Saturday, 21.9.2024 - Lutakko

Buy ticket

Kahtena edellisyksynä vaihtoehtomusiikkimeren tummempia vesiä seilannut Off Road Festival pitää välivuoden. Marginaalimusiikitta ei Lutakossa kuitenkaan tänäkään syksynä jäädä, Off Road Festivalin henkeä ylläpidetään kahdella Off Road Clubilla. Perjantain 20.9. post punk -painotteisessa illassa esiintyvät Modem, Dragsvik ja Nykypost. Lauantai 21.9. on kallellaan black metalliin kun …And Oceans ja Where’s My Bible tarjoilevat raskasta antiaan. Liput Off Road Clubeille ovat edulliset, alkaen 12 euroa per ilta. Jelmun jäsenille sisäänpääsy on täysin maksuton. Ennakkoliput myy jelmu.net ja lippu.fi.

…AND OCEANS on kiistatta suomalaisen sinfonisen black metallin pioneereja. Yhtye perustettiin vuonna 1995 ja se toimi aktiivisesti aina 2000-luvun alkupuolelle asti. Bändi jäi tuolloin lopulta reilun kymmenen vuotta kestäneelle tauolle, joka päättyi vuoteen 2018 kun yhtye palasi takaisin lavoille ja lopulta työstämään uutta albumia. Tauon ja muutamien miehistön vaihdosten jälkeen, …And Oceans on nyt 2020-luvulla vahvempi versio itsestään kuin koskaan aiemmin! Yhtye on julkaissut uransa aikana kuusi kokopitkää albumia, joista viimeisin “As In Gardens, So In Tombs” julkaistiin alkuvuodesta 2023 ranskalaisen Season of Mist levy-yhtiön kautta. Klassikkoalbumi ”The Symmetry Of I The Circle Of O” julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta.

WHERE’S MY BIBLE on suomalainen vuonna 2016 perustettu väkivahva metalliyhtye. Heidän musiikkinsa yhdistelee taitavasti melodista death metallia ja black metal -vaikutteita. Yhtye aloitti uuden aikakautensa vuonna 2022 julkaisemalla rohkean konsepti-EP:n “Circle”. Tämän tyylisuunnan myötä he esittelevät musiikillaan uusia melodisia elementtejä, munaisia kansansoittimia ja skandinaavista mytologiaa. Yhtye kävi Etelä-Amerikan kiertueella syys-lokakuun aikana esiintyen Argentiinassa, Chilessä, Perussa ja Brasiliassa. Tämän jälkeen yhtye vetäytyi studion uumeniin viimeistelemään uutta albumiaan, jonka on määrä ilmestyä vielä vuoden 2024 aikana.

Back to top