New Date: Rytmihäiriö

Friday, 24.5.2024 - Lutakko

Buy ticket

HUOM: Valitettavasti Rytmihäiriön Jyväskylän keikka siirtyy toistamiseen sairastapauksen vuoksi. Uusi päivämäärä on perjantai 24.5.2024, jolloin Lutakossa Rytmihäiriön ohella esiintyy ainakin Hyljätyt. Tammikuun Lutakon ja syyskuun Mustan Kynnyksen peruuntuneille keikoille ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voi liput palauttaa 12.3. mennessä, lipun ostaneet saavat vielä sähköpostiinsa tiedon siirrosta ja palautusohjeet joko Jelmulta tai Lippupisteeltä riippuen siitä kummasta paikasta lippu oli ostettu. Perjantaina 12.1. Lutakossa nähdään ilmaiskeikalla mm. Oma Koloni ja Alpha Commando, jotka oli alunperin kiinnitetty Rytmihäiriö-illan avaajiksi.

*********

SURMACOREN SANANSAATTAJA RYTMIHÄIRIÖ MITTAVALLE KIERTUEELLE

Uutta musiikkia viiden vuoden odotuksen jälkeen julkaissut Rytmihäiriö juhlistaa elokuussa ilmestynyttä ”Surmacore”-albumiaan palaamalla keikkalavoille.

Rytmihäiriö on toiminut jo vuodesta 1988 alkaen vakiinnuttaen paikkansa kotimaisen raskaan musiikin kentällä itselanseeraamansa Surmacore-tyylilajin itseoikeutettuna sanansaattajana. . Vuonna 2018 julkaistu albumi “Gambinapsykoosi” oli Rytmihäiriön viimeisin julkaisu, jonka perintöä jatkava kahdeksas albumi ”Surmacore” julkaistiin 11. elokuuta.

Rytmihäiriön lämmittelijöinä Lutakossa nähdään Hyljätyt, Oma Koloni ja Alpha Commando.

HYLJÄTYT

Hyljätyt on vuonna 2020 perustettu metallista hardcorea ja punkkia soittava yhtye, joka yhdistelee ilmaisussaan raivoisaa kaahausta, raskasta poljentoa, groovea ja riitasointuisen kylmää melodiamaailmaa. Yhtyeessä vaikuttavat Stam1na -yhtyeestäkin tuttu Kai-Pekka Kangasmäki, rummuissa maailmaa Wolfheart -yhtyeen kanssa kiertävä Joonas Kauppinen ja huutamisesta vastaa St.Hood -nokkamies Sami Halme.

Hyljätyt julkaisi debyyttialbuminsa Kaaoksen kylmä syli helmikuussa 2023. Albumi on lohduton läpileikkaus ihmismielen pimeään puoleen, suruun, menetykseen ja ihmiskunnan tuhoon.

OMA KOLONI

Jyväskylä HC. “Max kaks riffiä per biisi ja alle kaks minuuttia”.

ALPHA COMMANDO

“High speed Motörhead rock’n’roll meets militant harcore punk”. Jyväskylästä tämäkin trio.

Back to top