Off Road Club: Modem, Dragsvik, Nykypost

perjantai, 20.9.2024 - Lutakko

Osta lippu

Kahtena edellisyksynä vaihtoehtomusiikkimeren tummempia vesiä seilannut Off Road Festival pitää välivuoden. Marginaalimusiikitta ei Lutakossa kuitenkaan tänäkään syksynä jäädä, Off Road Festivalin henkeä ylläpidetään kahdella Off Road Clubilla. Perjantain 20.9. post punk -painotteisessa illassa esiintyvät Modem, Dragsvik ja Nykypost. Lauantai 21.9. on kallellaan black metalliin kun …And Oceans ja Where’s My Bible tarjoilevat raskasta antiaan. Liput Off Road Clubeille ovat edulliset, alkaen 12 euroa per ilta. Jelmun jäsenille sisäänpääsy on täysin maksuton. Ennakkoliput myy jelmu.net ja lippu.fi.

MODEM on hekumallisen dystooppista suomenkielistä synapoppia luova yhtye, jonka muodostavat Tytti Roto ja Ville Valavuo. Kaksikon omavarainen äänitys-ja julkaisuprojekti sai alkunsa, kun italokauhuelokuviin ja Minimal wave-levymerkin katalogiin uppoutuminen yhdistyi rumpukoneiden ja analogisyntikoiden innoittamaan musiikilliseen kokeiluun. Ensimmäinen virallinen MODEM-julkaisu Elokuvia / Autofiktio 12″ single ilmestyi keväällä 2022 Ilona Lehtosen ohjaaman sinemaattisen musiikkivideon saattelemana. Yhtyeen debyyttialbumi Megalomania ilmestyi huhtikuussa 2024 ja albumin ensimmäinen single Kamera julkaistiin helmikuun 2024 alussa.

DRAGSVIK on vuonna 2020 perustettu helsinkiläisbändi, joka yhdistelee musiikissaan haikeita pop-melodioita sekä anarkopunkkia. Hiljattain julkaistulla toisella ’Kaikki maailman kukat’ pitkäsoitollaan yhtye laajentaa post punk -ilmaisuaan ripauksella sumuista shoegazea, heleää janglepoppia ja likaista goottirockia. Bändin antikapitalistisissa ja anarkofeministisissä lyriikoissa käsitellään mm. sisäistettyä misogyniaa, alamaismentaliteettia ja kuulijan suhdetta luokkaan kiihtyvällä vauhdilla eriarvoistuvassa yhteiskunnassa.

NYKYPOSTin äänessä yhdistyy ginsbergmäisen tulisieluinen ja psykedeelinen spoken word -perinne punkin,Thrasherin ja paluu tulevaisuuteen leffojen kulttuuriperimään.

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun