VIIVI

torstai, 21.3.2024 - Lutakko

Osta lippu

TÄRKEITÄ OHJEITA YLEISÖLLE:
– Muista syödä hyvin ja juoda vettä ennen keikkaa! Niin jonoon kuin Lutakkoon sisällekin saa tuoda omat syötävät eväät. Myös tyhjän (ei-lasisen) vesipullon saa tuoda. Sisällä on vesipisteitä ja niiden vieressä myös puhtaita tuoppeja, jos ei ole omaa juomapulloa mukana. Ikärajattomalla alueella on pikkutiski, josta saa ostettua limuja ja pientä purtavaa.
– Vältäthän vomakkaiden hajusteiden käyttöä
– Takit ja reput on jätettävä narikkaan. Narikka on ilmainen alle 18-vuotiaille (ja kaikille Jelmun jäsenille), muilta perimme narikkamaksun 3€.
– Kaikenlainen kiusaaminen, etuilu ja töniminen on kiellettyä! Otathan yhteyttä Lutakon henkilökuntaan, mikäli kohtaat tai havaitset epäasiallista käytöstä tai tunnet olosi huonoksi tai jos kaverillasi on huono olo. Henkilökunnan tunnistat STAFF-lätkästä tai järjestyksenvalvojan keltaisesta lätkästä rinnuksessa. Järjestyksenvalvojan löydät mm. Lutakon ovelta ovien avautuessa ja lavan edustalta. Lisäksi järjestyksenvalvojia kiertää sisäalueella niin ennen keikkaa kuin keikan aikanakin.
– Jos sinun tarvitsee päästä pois yleisöstä huonon olon takia, tai haluat puhua jostain rauhassa, järjestyksenvalvojamme auttaa sinut sivummalle ja myös takaisin yleisöön niin halutessasi.
– Lutakon turvallisemman tilan periaatteet: www.jelmu.net/info

Tilaa Lutakon uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla tulevista keikoista ja muista tapahtumista, tarjouksista ja muista uutisista! Postia tulee keikkakauden aikana yleensä kerran viikossa.

Tilaa uutiskirje!

Siirry takaisin sivun alkuun