VIIVI

Thursday, 21.3.2024 - Lutakko

Buy ticket

VIIVI PALAA LUTAKKOON MAALISKUUSSA! Edellinen VIIVIn Lutakon keikka oli loppuunmyyty, joten suosittelemme lipun ostamista ennakkoon hyvissä ajoin. Keikka on ikärajaton (rajattu anniskelualue).

VIIVI on vuonna 2021 läpimurron tehnyt artisti, joka palkittiin tuona kyseisenä vuonna myös Vuoden tulokkaana Emma Gaalassa. Jo tuplaplatinaa striimannut esikoisalbumi Parisuhdehautausmaa julkaistiin vuonna 2022, ja sen jälkeen artisti on hurmannut yleisöä keikkaillessaan ympäri Suomea.

VIIVI:n kappaleita on striimattu yhteensä jo yli 65 miljoonaa kertaa. Kappale USA on saavuttanut triplaplatinaa. Samalta esikoisalbumilta löytyvät myös kappaleet Lääke ja Hyväuskoinen, jotka ovat ylittäneet tuplaplatinarajan.

VIIVI teki yhdessä Robin Packalenin kanssa suomalaista musiikkihistoriaa yhteisellä Ihana kipu duettokappaleella, joka jo heti julkaisupäivänään rikkoi tämän vuosikymmenen päiväkohtaisen striimiennätyksen. Ihana Kipu on mukana live-esiintymisissä ja usein artistit ovat tehneet yllätysvierailuja toistensa keikoille.
Loppuvuodesta 2023 radiosoitolistojen kärjessä useita viikkoja on keikkunut JVG:n kanssa tehty kappale Mitä näil korteil saa?
VIIVIN keikoista on muodostunut valtavia yhteislaulutilaisuuksia, joita lavalta mestaroi valovoimainen VIIVI.

Back to top