VIIVI

Thursday, 21.3.2024 - Lutakko

Buy ticket

TÄRKEITÄ OHJEITA YLEISÖLLE:
– Muista syödä hyvin ja juoda vettä ennen keikkaa! Niin jonoon kuin Lutakkoon sisällekin saa tuoda omat syötävät eväät. Myös tyhjän (ei-lasisen) vesipullon saa tuoda. Sisällä on vesipisteitä ja niiden vieressä myös puhtaita tuoppeja, jos ei ole omaa juomapulloa mukana. Ikärajattomalla alueella on pikkutiski, josta saa ostettua limuja ja pientä purtavaa.
– Vältäthän vomakkaiden hajusteiden käyttöä
– Takit ja reput on jätettävä narikkaan. Narikka on ilmainen alle 18-vuotiaille (ja kaikille Jelmun jäsenille), muilta perimme narikkamaksun 3€.
– Kaikenlainen kiusaaminen, etuilu ja töniminen on kiellettyä! Otathan yhteyttä Lutakon henkilökuntaan, mikäli kohtaat tai havaitset epäasiallista käytöstä tai tunnet olosi huonoksi tai jos kaverillasi on huono olo. Henkilökunnan tunnistat STAFF-lätkästä tai järjestyksenvalvojan keltaisesta lätkästä rinnuksessa. Järjestyksenvalvojan löydät mm. Lutakon ovelta ovien avautuessa ja lavan edustalta. Lisäksi järjestyksenvalvojia kiertää sisäalueella niin ennen keikkaa kuin keikan aikanakin.
– Jos sinun tarvitsee päästä pois yleisöstä huonon olon takia, tai haluat puhua jostain rauhassa, järjestyksenvalvojamme auttaa sinut sivummalle ja myös takaisin yleisöön niin halutessasi.
– Lutakon turvallisemman tilan periaatteet: www.jelmu.net/info

Back to top